Från guidning till upplevelse

9 feb 2022
Digitalt

Människor söker efter upplevelser – ni är efterfrågade och kan erbjuda unika upplevelser för både långväga turister och boende i ert närområde.

I denna kurs får du verktyg för att kunna levandegöra och förmedla det unika med din plats och dess historia, för att ge dina besökare en meningsfull upplevelse som kommer att stanna kvar hos dem långt efter besöket.

Du kommer att lära dig hur du går från en traditionell guidning till att skapa upplevelser tillsammans med dina besökare. Efter avslutad kurs kommer du att ha en komplett plan för en ny guidning på just din plats, klar att användas under kommande säsong.

Kursen består av 4 digitala träffar á 2–3 timmar och en avslutande fysisk träff på 4 timmar samt uppgifter att utföra på egen hand mellan träffarna. För kursens upplägg är det viktigt att du kan närvara vid alla träffar. Kursen riktar sig till dig i föreningen eller organisationen som möter gäster, guidar och skapar upplevelser, eller vill göra det. Kanske finns det någon i ert område som bara längtar efter att få komma ut och guida?

Datum: 9 och 23 februari, 9 och 23 mars samt 6 april, både kl. 9:00-12:00 och 18:00-21:00.

Anmäl dig här. https://forms.office.com/r/bcCDX79kUk