Expansion och utveckling av företaget

Rörmokare
Rörmokare

År 1994 startade företaget en mindre butik centralt i Skara vid Hötorget. Närheten till privatkunderna blev viktig. Husägarnas intresse för sina hem kom att öka mer och mer och det påverkade även VVS-installationerna. Idag ser man hur kök och badrum är det som husägarna satsar mycket pengar på, fina kök och badrum är status. 

Familjen Wallgren fick fyra barn, tre söner och en dotter. Den äldste sonen började 1987 hos Hans och år 1996 började Frank. Frank utbildade sig inom värmepumpsystem och därefter ökade firmans tjänster med installationer och reparationer av dessa. 

Företaget expanderade snabbt, på Tvetalund byggdes senare en hall med kontor och lager. Även butiken kom att flytta dit. År 1997 gick man med i Bad- och Värmekedjan, detta var ett bra sätt att marknadsföra sina tjänster och produkter. Sedan dess har man haft anställda snickare och plattsättare i företaget, som mest fanns 16 anställda i företaget.

År 2011 kom nästa förändring, företaget satsade på nybyggda lokaler på Mejerigatan i Skara. En stor butik med 340 kvm och lager. Allt under samma tag och de privata kunderna ökade då de nu hittade till försäljningsstället. I butikslokalen finns hela badrumslösningar monterade och inredningsdetaljer som tillhör bad/dusch och toaletter.

Företaget åtar sig totalentreprenader och har även uppdrag på Scan och Skövde Värmeverk. Fokus ligger på badrumsinredningar, ett hantverk som inte är lätt att ge sig och där försäkringsbranschen kräver att jobbet görs rätt och riktigt. Försäkringsbolagen kräver att VVS-installationerna är utförda enligt de branschregler som gällde vid installationstillfället för att försäkringen ska gälla. Detta gäller alla installationer: nybyggnad, ombyggnad och reparation.